Als leven pijn doet

Als leven pijn doet - Rene Diekstra | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Rene Diekstra
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Als leven pijn doet.pdf

Wil je het boek lezen?Als leven pijn doet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rene Diekstra. Lezen Als leven pijn doet Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Het leven is een spel van tegenstellingen dat je alleen kunt spelen als je bereid bent mee te gaan met de golfslag van winst en verlies. Gelukkig en ongelukkig zijn, het hoort bij het leven. Psycholoog René Diekstra is de aangewezen deskundige die ons daarover op een inlevende en verhelderende manier inzicht kan verschaffen.Een greep uit de inhoud:o Wat een mens goed moet kunnen: liefhebben, werken en tegen zijn verlies kunnen.o Hoe meer je de vrijheid van de ander respecteert, hoe groter de plaats die je in diens leven kunt innemen.o Wie zijn verlies neemt, neemt zijn vrijheid.o Vertel me het verhaal van je ouders en ik zal je het verhaal over jezelf vertellen.René Diekstra is psycholoog, wetenschapper, adviseur van de overheid voor sociale vraagstukken en columnist voor de Staatscourant en voor een aantal dagbladen. De kracht van de auteur Diekstra is dat hij psychologische problemen behandelt aan de hand van alledaagse situaties en ze daardoor voor veel mensen herkenbaar maakt.Hij geeft aan hoe ontwrichtend sommige problemen kunnen zijn in het dagelijks leven, zowel voor de betrokkene als voor diens omgeving en reikt mogelijkheden aan tot de oplossing ervan. Daarnaast biedt hij in zijn boeken veel achtergrondinformatie en praktische richtlijnen. Hiermee bewijst René Diekstra dat de psychologie toegankelijk gemaakt kan worden en in het dagelijks leven tot grote steun kan zijn.Van René Diekstra is ook verschenen: De kwestie van geluk, psychologie en de kunst van het zelfonderhoud en de cd Een handvol geluk.


...ven bij Als leven pijn doet. als mij een ding is duidelijk geworden dan is het het feit dat je alles zelf moet op lossen ... Reni & Elisa - Als het leven soms pijn doet - YouTube ... . ik zit zelf in een ontzettend vervelende periode van mijn leven. het hoefde van mij allemaal niet meer, giga minderwaardigheids complex en dacht dat de wereld mij niets meer te bieden had. ben erg depressief geweest. maar ben zo slim geweest alle hulp aan te pakken ... 50+ videos Play all Mix - Als het leven soms pijn doet YouTube Tienduizend redenen - Opwekking 733 - Duration: 6:09. Theo de Koning - Eindeloos gelukkig 8,011,373 views Geschreven bij Als leven pijn doet. als mij een ding is duidelijk ... De ziekte - Stichting ALS Nederland ... . Theo de Koning - Eindeloos gelukkig 8,011,373 views Geschreven bij Als leven pijn doet. als mij een ding is duidelijk geworden dan is het het feit dat je alles zelf moet op lossen. ik zit zelf in een ontzettend vervelende periode van mijn leven. het hoefde van mij allemaal niet meer, giga minderwaardigheids complex en dacht dat d...



GERELATEERDE BOEKEN