1421

1421 - Gavin Menzies | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Gavin Menzies
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
1421.pdf

Wil je het boek lezen?1421 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gavin Menzies. Lezen 1421 Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


China was in de eerste helft van de vijftiende eeuw de machtigste zeevarende natie ter wereld en maakte onder Ming-keizer Zhu Di een periode van ongekende culturele en wetenschappelijke bloei door. In 1421 vertrok een Chinese vloot van honderd schepen, onder leiding van de eunuch-admiraal Zheng He, voor een reis rond de wereld. De reis bracht hen (zeventig jaar vóór Columbus) naar Amerika, Australië en Antarctica.In 1421 reconstrueert Gavin Menzies deze ongelooflijke reis. Als in een historische detective vertelt hij over oude scheepskaarten, navigatietechnieken en astronomie, citeert hij uit de overgeleverde aantekeningen van de Chinese ontdekkingsreizigers en hun latere Europese navolgers. Hij reist rond de wereld en vindt een overdaad aan bewijzen van de vroege aanwezigheid van de Chinezen. 1421 geeft de wereldgeschiedenis een nieuw aanzicht en bevat stof voor nog vele jaren verder onderzoek naar een van de boeiendste periodes uit de geschiedenis.


...ar 1421 is het 21e jaar in de 15e eeuw volgens de christelijke jaartelling ... HP 15s-fq1421nd | Specificaties | Archief | Kieskeurig.nl ... . Gebeurtenissen. 2 februari - De Verboden Stad wordt als machtscentrum van de keizer van China ingewijd. 23 februari - Catharina van Valois wordt in Westminster tot koningin van Engeland ... Geschreven bij 1421. Een fascinerende geschiedenis die zich laat lezen als een avonturenroman. Menzies neemt ons mee op reis, een unieke reis . Hij heeft zeer grondig de geschiedenis gereconstrueerd door musea en arc ... Sint-Elisabethsvloed (1421) - Wikipedia ... . Hij heeft zeer grondig de geschiedenis gereconstrueerd door musea en archieven te bezoeken, berekeningen te maken n.a.v meer dan 700 jaar oude landkaarten, doet ons versteld staan over berekeningen inhet pre-computertijdperk. Datum: 18 op 19 november 1421 Regio: Zeeland en Holland: Doden: circa 2.000: De Sint-Elisabethsvloed van 1421 ...



GERELATEERDE BOEKEN