Manga Modetekenen

Manga Modetekenen - Irene Flores | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Irene Flores
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Manga Modetekenen.pdf

Wil je het boek lezen?Manga Modetekenen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Irene Flores. Lezen Manga Modetekenen Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Alles van kapsel tot schoeisel zorgt ervoor dat jouw personage al een duidelijke persoonlijkheid heeft voordat er een woord gesproken is. Kleding en stijl zijn hierbij heel belangrijk. Of het verhaal nou vraagt om een opvallende verschijning of juist een grijs muisje, in dit boek vind je alles wat je nodig hebt om geweldige mangapersonages vol persoonlijkheid te cre‘ren. _¥ HET FIGUUR. Volg de simpele basisstappen om jongens en meiden te tekenen met verschillende lichaamstypen en in verschillende poses. _¥ HET GEZICHT. Leer eindeloos veel gezichtsuitdrukkingen tekenen. Geef je personage gevoel met bijvoorbeeld een klein lachje of dikke krokodillentranen. Voeg vervolgens het perfecte kapsel toe om het plaatje helemaal af te maken. __¥ DE LOOK. 'Winkel' in de ge•llustreerde kleding- en accessoiregids voor elk seizoen en elke gelegenheid, van avondjurk tot slippers. Dit boek is bovendien voorzien van tips en manieren om je eigen mode te ontwerpen. __¥ DE OMGEVING. Cre‘er een wereld voor je personage. We laten je zien hoe je tijdloze locaties tekent, zoals een klaslokaal, een koffietent of een slaapkamer.__Dit boek bevat 14 stap-voor-stapvoorbeelden waarmee je allerlei verschillende personages leert tekenen: schoolmeisjes, sporters, vriendinnen en punkrockers. Dit boek helpt je om jouw wereld vol unieke en memorabele personages tot leven te brengen. En ondertussen is het nog leuk om te doen ook!


...Modetekenen (Paperback). Alles van kapsel tot schoeisel zorgt ervoor dat jouw personage al een duidelijke persoonlijkheid heeft voordat er een ... Irene Flores / Manga modetekenen Figuren en hippe outfits ... ... ... Manga modetekenen | ISBN 9789089980830 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Manga tekenen. "Manga" is de term die wordt gebruikt voor comics die getekend zijn in een stijl gebaseerd op Japanse kunst, het zijn dan ook meestal Japanse uitgaven. In dit artikel lees je over de basistechnieken van het manga tekenen.... Irene Flores Manga modetekenen. Gedrukt boek . Figuren en hippe out ... Manga Modetekenen ... . In dit artikel lees je over de basistechnieken van het manga tekenen.... Irene Flores Manga modetekenen. Gedrukt boek . Figuren en hippe outfits tekenen in mangastijl. Genre Kinderboek, Non-Fictie Onderwerp...



GERELATEERDE BOEKEN