Een plekje voor Koen

Een plekje voor Koen - G. Langenberg | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
G. Langenberg
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een plekje voor Koen.pdf

Wil je het boek lezen?Een plekje voor Koen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Langenberg. Lezen Een plekje voor Koen Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Een plekje voor Koen 1e druk is een boek van G. Langenberg uitgegeven bij Uitgeverij Ten Have. ISBN 9789025954413 Op een dag als alle andere vertrekt Koen, een jongen van tien jaar, op zijn fiets naar toneelles. Twintig minuten later staat de wereld op zijn kop. De toneeljuf belt op en zegt dat Koen niet aangekomen is. De nachtmerrie, die iedere ouder vreest, begint. Gerrie Langenberg beschrijft in dit dagboek hoe zij en haar gezin de dood van hun zoon en broer verwerken. Zij zet haar gedachten vanuit het hart op papier, zodat je als lezer dit proces van dichtbij meemaakt. De ouders proberen op hun reis langs ziekenhuis, politie en justitie duidelijkheid te krijgen over de precieze toedracht van het ongeval en over de schuldvraag. De schrijfster vertelt daarnaast openhartig en oprecht over haar spirituele zoektocht naar Koens ziel.


...ekje voor Koen 1e druk is een boek van G ... Een plekje voor Koen Boek PDF Online ... . Langenberg uitgegeven bij Uitgeverij Ten Have. ISBN 9789025954413 Op een dag als alle andere vertrekt Koen, een jongen van tien jaar, op zijn fiets naar toneelles. Twintig minuten later staat de wereld op zijn kop. De toneeljuf belt op en zegt dat Koen niet aangekomen is. Nu we door de coronacrisis in vakantietijd meer aangewezen zijn op een vakantie in eigen land, willen we op MAX Vandaag plaatsen, dorpen, plekken en gebieden onder de aandacht brengen die misschien niet direct voor de hand liggen. Dit doen we niet alleen. We werken sam ... Onontdekte plekken voor een vakantie in eigen land ... ... . Dit doen we niet alleen. We werken samen met verslaggever Koen van MAX vakantieman. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Langenberg, Gerrie - Een plekje voor Koen: een zoektocht na de dood van mijn eerstgeboren zoon We werken samen met verslaggever Koen van MAX vakantieman. Die bezoekt in de zomer van 2020 onontdekte parels in Nederland. W...



GERELATEERDE BOEKEN