Het vertrek van de mier

Het vertrek van de mier - Toon Tellegen | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Toon Tellegen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het vertrek van de mier.pdf

Wil je het boek lezen?Het vertrek van de mier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon Tellegen. Lezen Het vertrek van de mier Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Op een dag besluit de mier van huis weg te gaan. De achterblijvende dieren gaan allemaal anders met het vertrek van de mier om. De een wordt treurig, de ander gaat nóg meer eten, een derde raakt in paniek. Maar één ding staat vast: ze missen de mier ontzettend.Ook de mier laat van zich horen. Hij is ver van huis en hoort stemmen in zijn hoofd. Zijn het de andere dieren? In zijn aantekeningen doet hij poëtisch verslag van zijn heimwee.


...fgelopen jaren verschenen respectievelijk de dierenromans De genezing van de krekel, Het vertrek van de mier, Het wezen van de olifant en Het geluk van de sprinkhaan ... Het Vertrek van de Mier - Toon Tellegen (2009) - BoekMeter.nl ... . De dierenverhalen van Tellegen worden onder andere vertaald in Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Zweden, Tsjechië, China, Rusland, Polen en Finland. Het vertrek van de mier Een ochtend klopte de mier al vroeg op de deur van de eekhoorn. Gezellig, zei de eekhoorn. Maar daar kom ik niet voor, zei de mier. Maar je hebt toch wel zin in wat stroop? Nou ja … een klein beetje dan. Met zijn mond vol str ... PDF Online Downloaden Het vertrek van de mier ... . Gezellig, zei de eekhoorn. Maar daar kom ik niet voor, zei de mier. Maar je hebt toch wel zin in wat stroop? Nou ja … een klein beetje dan. Met zijn mond vol stroop vertelde de mier waarvoor hij gekomen was. We moesten elkaar een tijdje niet zien, zei hij. Toon Tellegen - Het vertrek van de mier 18 maart 2009, 7:01. Wat de huidige Boekenweek in elk geval laat zien, is dat nogal wat misverstanden bestaan over hoe je over dieren moet schrijven. De achter...



GERELATEERDE BOEKEN