Lutje Giel

Lutje Giel - Ole Lund Kirkegaard | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Ole Lund Kirkegaard
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Lutje Giel.pdf

Wil je het boek lezen?Lutje Giel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ole Lund Kirkegaard. Lezen Lutje Giel Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Lutje Giel en zijn vriendjes halen veel en vaak kattenkwaad uit. De kruidenier uit het dorp en de buurvrouw weten niet wat hen overkomt. En de moeder van Willem Pieter praat zo raar. Lutje Giel laat alle kinderen lachen. Een uniek boek van een uniek schrijver.


... Lutje Giel toevallig eens tegenkwam in een stapel gekregen boeken, sloeg ik het open en het was te grappig om het weer dicht te doen ... bol.com | Pudding Tarzan, Ole Lund Kirkegaard ... ... . De humor die Kirkegaard gebruikt zal niet aan iedereen besteed zijn maar als dat wel zo is, dan is het ook fenomenaal. Geschreven bij Lutje Giel. Lutje Giel is een leuk voorleesboek vanaf ca 6 jaar, voor jongens en meisjes. Het is een beetje Pluk vd Petteflet, maar dan voor iets oudere kindjes. Lutje Giel woont in een kippenhok met een haan met één pootje en beleeft grappige avonturen met 2 andere jongetjes. Één daarvan ... bol.com | Lutje Giel (ebook), Ole Lund Kirkegaard ... ... . Lutje Giel woont in een kippenhok met een haan met één pootje en beleeft grappige avonturen met 2 andere jongetjes. Één daarvan is heel netjes opgevoed en slaapt in ... Lutje giel (Paperback). He...



GERELATEERDE BOEKEN