Indonesie Java - Bali - Lombok

Indonesie Java - Bali - Lombok - Leon Peterse | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Leon Peterse
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Indonesie Java - Bali - Lombok.pdf

Wil je het boek lezen?Indonesie Java - Bali - Lombok in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leon Peterse. Lezen Indonesie Java - Bali - Lombok Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


De eilanden Java, Bali en Lombok zijn de populairste bestemmingen binnen de Indonesische archipel. In deze gids wordt uitgebreid aandacht besteed aan deze drie parels in de 'gordel van smaragd' die in menig opzicht elkaars tegenpool vormen. Het dichtbevolkte, overwegend islamitische Java is het culturele en economische centrum van het land en biedt vele interessante reisdoelen zoals thee- en kruidnagelplantages, vulkanen, sultansteden en de Borobudur. De oversteek van Java naar Bali is snel gemaakt. De offers die in de vele tempels en bij de huizen liggen, doen je al snel beseffen dat de cultuur van Bali een geheel andere is. Het merendeel van de Balinezen is hindoeïstisch en op het eiland is een schat aan tempels te vinden. Maar ook de hagelwitte stranden van Kuta Beach en het kunstenaarsdorp Ubud maken Bali uniek. Het ruigere Lombok belicht weer een ander facet van Indonesië. Het wordt voornamelijk bewoond door Sasaks, de oorspronkelijke bevolking die nog een vorm van de islam aanhangt die alleen op dit eiland voorkomt. In het ongerepte binnenland leeft een grote verscheidenheid aan dieren, en de bounty-eilanden voor de kust vormen een populaire duik- en snorkelplek. Peterse en Petri laten met aanstekelijk enthousiasme zien dat Java, Bali en Lombok veel moois en voor ieder wat wils te bieden hebben.


... Route Java, Bali, Lombok & Gili Air, 22 dagen Bekijk Route Java, Bali, Lombok & Gili T, 22 dagen ... Privéreis Java, Bali & Lombok | NRV ... . Vulkanen, rijstvelden en een azuurblauwe zee. Dit is een zeer afwisselende reis voor diegenen die naast de bekende hoogtepunten kennis willen maken met het dagelijkse leven en de natuur op Java en Bali. Lombok is ongetwijfeld de populairste bestemming van Nusa Tenggara. Beroemd om haar paradijselijke Gili-eilanden, de prachtige kust van Kuta en de vulkaan Rinjani, werd Lombok lang overschaduwd door haar buureiland Bali. Een vakantie naar Lombok bewijst het tegendeel. Lombok ligt op 35 kilometer ten... De vulkaan M ... Beste reistijd Indonesië | De beste Tips & Info - Azië ... ... . Een vakantie naar Lombok bewijst het tegendeel. Lombok ligt op 35 kilometer ten... De vulkaan Mount Agung op het eiland Bali is op 28 juni 2018 en op 26 november 2017 uitgebarsten. Reis niet naar het gebied van de vulkaan Mount Agung. Binnen een straal ...



GERELATEERDE BOEKEN