De Wraak Van De Godfather

De Wraak Van De Godfather - Mark Winegardner | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Winegardner
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Wraak Van De Godfather.pdf

Wil je het boek lezen?De Wraak Van De Godfather in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Winegardner. Lezen De Wraak Van De Godfather Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


New York, 1963. Michael Corleone is de nieuwe en onbetwiste koning van de onderwereld. Buiten zijn zwaarbewaakte woning staat een rij wachtenden, hopend op een gunst of hulp. Onder hen bevinden zich ook vroegere rivalen, een gezant van de burgemeester en bekenden uit het verleden.Het zijn hoogdagen voor de Corleones: de naam van de familie is voorgod gevestigd. Maar dan komt het nieuws dat Jimmy Shea, de president van de Verenigde Staten, is neergeschoten. Was dit het werk van een rivaliserende maffiafamilie? Of hebben de Corleones zelf de hand gehad in de moord op hun oude vriend?


...k van de Godfather is het derde boek ik de serie over de familie Corleone ... Recensie van Eric Diepvens over De wraak van de Godfather ... ... . Dit is net als "De terugkeer van de peetvader" geschreven door Mark Winegardner. Het is echt een geweldig boek omdat je weer meer te weten komt over de familie. Sommige stukjes zijn wat langdradig, maar voor de rest is het fantastisch. De Wraak Van De Godfather (Onbekende bindwijze). New York, 1963. Michael Corleone is de nieuwe en onbetwiste koning van de onderwereld. Buiten zijn... De wraak van de Godfather. Ze.nl Redactie. We schrijven ... De wraak van de Godfather (Book, 2007) [WorldCat.org] ... . Buiten zijn... De wraak van de Godfather. Ze.nl Redactie. We schrijven New York, 1963. Michael Corleone is de nieuwe en onbetwiste koning van de onderwereld. Hij heeft al zijn vijanden uitgeschakeld, de "oorlog" die woedde gewonnen en zelfs zijn eigen broer laten vermoorden 'voor de zaak'. De wraak van de Godfather. Het allerlaatste, langverwachte deel in de Godfather-serie New York, 1963. Michael Corleone is de nieuwe en onbetwiste ...



GERELATEERDE BOEKEN