Revanche

Revanche - Mariette Middelbeek | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Mariette Middelbeek
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Revanche.pdf

Wil je het boek lezen?Revanche in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariette Middelbeek. Lezen Revanche Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Lena en Robbert hebben het goed: een mooi huis, allebei een leuke baan en twee heerlijke kinderen. Aan dat geluk komt plotseling een einde als hun driejarige dochter Bibi wordt ontvoerd. De politie werkt met man en macht aan de zaak, maar tast in het duister over de daders. Hoewel Lena en Robbert niet extreem rijk zijn, hebben Lena's ouders wel een kapitaal opgebouwd. Is dat het geld waar de ontvoerders op uit zijn? Lena heeft er, net als Robbert, alles voor over om Bibi terug te krijgen. Maar net wanneer ze daar dichtbij lijken te zijn, loopt niets meer zoals gepland. Onvermijdelijk dringt zich de vraag op wie Lena eigenlijk echt kan vertrouwen.


...e Revanche is afgeleid van het Franse werkwoord "revancher" ... Synoniemen van revanche; ander woord voor revanche ... ... . De uitdrukkingen revanche nemen of zich revancheren kunnen bijvoorbeeld betekenen: "terugpakken", "genoegdoening geven", "genoegdoening vragen" of "wraak nemen". Revanche is afgeleid van het Franse werkwoord "revancher".. De uitdrukkingen revanche nemen of zich revancheren kunnen bijvoorbeeld betekenen: "terugpakken", "genoegdoening geven", "genoegdoening vragen" of "wraak nemen". Een revanche is een actie waarbij een eerdere negatieve e ... Revanche (2008) - IMDb ... . Een revanche is een actie waarbij een eerdere negatieve ervaring wordt gecompenseerd.. In het geval van competitieve spelletjes kan een verliezer de winnaar vragen om een ... Schaakvereniging Degoschalm-Revanche begint vanaf 1 oktober met e...



GERELATEERDE BOEKEN