Tao Van Tarot

Tao Van Tarot - E. Müller | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
E. Müller
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Tao Van Tarot.pdf

Wil je het boek lezen?Tao Van Tarot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Müller. Lezen Tao Van Tarot Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


De Tarot is een zeer oud symboolsysteem dat o.a. gebruikt wordt als orakel. Al eeuwen geleden werden de tarotkaarten gebruikt om verborgen boodschappen aan mensen door te geven zodat ze duidelijkheid in hun problemen konden krijgen. Een orakel is een aanwijzing vanuit een hogere dimensie om inzicht te krijgen. Het mysterie van de Tarot is nog even groot als in vroegere tijden. De meest gebruikte vorm is nog steeds het leggen van de kaarten om zo antwoorden te krijgen op vragen waarop geen antwoord meer mogelijk lijkt. Emmy Muller geeft in de ëTao van Tarot´ een heel andere visie. De Tarot is ooit ontworpen als een hulpmiddel om tot zelfrealisatie te komen. De Grote Arcana, bestaande uit 22 kaarten, is de route tot zelfrealisatie in 22 stappen. De eerste zeven stappen zijn het laagste ontwikkelingsniveau, de volgende zeven brengen je naar het volgende niveau en de laatste zeven kaarten geven aan hoe je op het hoogste niveau kunt komen waarna je weer bij de eerste kaart uitkomt en je de hele weg om je hogere doel te bereiken hebt afgelegd. De ëTao van Tarot´ is het eerste boek dat dit mysterie in zo´n duidelijk stappenplan onthult. De geheimen van de Tarot worden een hulpmiddel voor iedereen die duidelijkheid wil krijgen in het doel van zijn of haar leven. Emmy Muller is erin geslaagd om een uniek Tarotboek te maken dat voor veel lezers een openbaring zal blijken.


...n Tarot (Onbekende bindwijze). De Tarot is een zeer oud symboolsysteem dat o ... Tao Orakel - Web Angel ... .a. gebruikt wordt als orakel. Al eeuwen geleden werden de... Ma Deva Padma, bekend van de bestseller Osho Zen Tarot, heeft het Tao Orakel van de I Tjing gecreëerd. Ze heeft hierbij gekozen voor een nieuwe benadering met prachtig geïllustreerde kaarten. De kaarten bevatten afbeeldingen van archetypen, symbolen, kleuren en sleutelwoorden. Ma Deva Padma, bekend van de bestseller Osho Zen Tarot, heeft het Tao Orak ... Tao Orakel is subtiel - Donna OZ Tarot ... . Ma Deva Padma, bekend van de bestseller Osho Zen Tarot, heeft het Tao Orakel van de I Tjing gecreëerd. Ze heeft hierbij gekozen voor een nieuwe benadering met prachtig geïllustreerde kaarten. De kaarten bevatten afbeeldingen van archetypen, symbolen, kleuren en sleutelwoorden. TORA (het rad van de Thora, de Wet, Dhamma, Tao, de schriftrol van de Hogepriesteres), ROTA (he...



GERELATEERDE BOEKEN