Dig if You Will the Picture

Dig if You Will the Picture - Ben Greenman | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Ben Greenman
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Dig if You Will the Picture.pdf

Wil je het boek lezen?Dig if You Will the Picture in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ben Greenman. Lezen Dig if You Will the Picture Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Prince was een onvermoeibare artiest, muzikaal virtuoos, een kameleon, iemand die gevestigde ideeën over ras en gender omver haalde, de definitie van "identiteit' herschreef en de rol van seks in de popmuziek nieuw elan gaf. Hij was wervelend, grillig, tegendraads, experimenteel en bijzonder productief. De energie van His Royal Badness leek onuitputtelijk. Tot die tragische ochtend van 21 april 2016.Muziekjournalist Ben Greenman was elf jaar oud toen Prince hem in zijn greep kreeg, om hem nooit meer los te laten. Hij begon aan deze biografie om "de wond te hechten die de dood van Prince had veroorzaakt, de scheur in de wereld te repareren'. Met de liefde van de ware fan en het scherpe oog van de kritische journalist putte hij uit zijn encyclopedische kennis van Prince' muziek en de ideeën erachter. Dig if you will the picture werd een unieke collage van het leven, de nalatenschap en de sprankeling van poplegende Prince en zijn verstrekkende invloed op onze cultuur. Greenman slaagt er als geen ander in de magie van Prince in woorden te vangen. Een passend eerbetoon aan een uitzonderlijk talent."De genialiteit van Prince in zijn volle omvang. [...] Greenmans briljante boek huldigt een muzikant die zijn muziek tot in de kleinste hoekjes volstopte met inhoud.' – Publishers WeeklyBen Greenman is medewerker van The New Yorker en heeft al meerdere bestsellers op zijn naam staan. Hij heeft de memoires van George Clinton en Brian Wilson geschreven. Hij schrijft regelmatig voor The New Yorker, The New York Times, The Washington Post, Mother Jones (afgekort: MoJo), McSweeney's en Rolling Stone.


...ou will the picture werd een unieke collage van het leven, de nalatenschap en de sprankeling van poplegende Prince en zijn verstrekkende invloed op onze cultuur ... Recensie: Dig if you will the picture - De biografie van ... ... . Greenman slaagt er als geen ander in de magie van Prince in woorden te vangen. Een passend eerbetoon aan een uitzonderlijk talent. Dig If You Will the Picture: Funk, Sex, God and Genius in the Music of Prince [Greenman, Ben] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. Dig If You Will the Picture: Funk, Sex, God and Genius in the Music of Prince Dig if you Will, The Picture: Funk, Sex, G ... Dig If You Will the Picture: Funk, Sex, God and Genius in ... ... . *FREE* shipping on qualifying offers. Dig If You Will the Picture: Funk, Sex, God and Genius in the Music of Prince Dig if you Will, The Picture: Funk, Sex, God and Genius in the Music of Prince by Ben Greenman is a 2017 Henry Holt & Company publication. 'Science-fiction authors have played around with the idea of extreme longevity and what effect it might have on the human psyche, speculating that if...



GERELATEERDE BOEKEN