Artistiek Gezelschap Voor F.J.

Artistiek Gezelschap Voor F.J. - Dianne Day | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Dianne Day
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Artistiek Gezelschap Voor F.J..pdf

Wil je het boek lezen?Artistiek Gezelschap Voor F.J. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dianne Day. Lezen Artistiek Gezelschap Voor F.J. Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Als Fremont (Carolline) Jones door de verwoestende aardbeving in 1906 gedwongen wordt San Francisco te verlaten, verhuist ze naar Carmel-by-the-Sea, waar een groep bohémiens woont. Ze hoopt daar haar moeilijk bereikbare minnaar, de voormalige meesterspion Michael Archert, te vinden, maar ze treft hem aan als Misha - en die heeft andere prioriteiten en is niet beschikbaar voor detectivewerk. De onstuitbare Fremont Jones is echter vastbesloten haar normale leven te hervatten; ze wordt tijdelijk opzichter van de Point Pinos vuurtoren.


...iek Gezelschap Voor F.J. (Onbekende bindwijze) ... 'Ongewenst gedrag, maar niet grensoverschrijdend ... ... . Als Fremont (Carolline) Jones door de verwoestende aardbeving in 1906 gedwongen wordt San... Get this from a library! Artistiek gezelschap voor F.J.. [Dianne Day; Mylène van der Nagel; Vitataal (Feerwerd)] -- Een jonge vrouw, waarnemend vuurtorenwachter, vindt een verdronken vrouw, waardoor zij verwikkeld raakt in intriges in de kunstenaarsgemeenschap van haar tijdelijke woonplaats na de grote aardbeving ... Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "g ... Wat is de betekenis van Artistiek leider - Ensie ... ... Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "gezelschappen" - Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Het is over en uit. Klaar. Ira Judkovskaja's werk bij Tryater zit er op. De artistiek leider neemt na 12,5 jaar met een goed gevoel afscheid van het theatergezelschap. In Friesland ... Voor de overbrugging tussen ...



GERELATEERDE BOEKEN