Beter zorgen voor jezelf

Beter zorgen voor jezelf - Marc Buelens | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Buelens
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Beter zorgen voor jezelf.pdf

Wil je het boek lezen?Beter zorgen voor jezelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Buelens. Lezen Beter zorgen voor jezelf Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Het is opvallend hoe vanzelfsprekend mensen het vinden om voor anderen te zorgen. Maar zorgen ze ook genoeg voor zichzelf ? Wil je verandering in je leven, en liefst vandaag nog? Wil je meer tijd voor jezelf ? Wil je een betere gezondheid, minder stress, en een betere balans in je leven? Dit boek helpt je op een heel toegankelijke manier op weg. Beter zorgen voor jezelf zet de gouden stelregels om beter voor jezelf te zorgen heel helder uiteen: ken jezelf, waardeer jezelf, kies en bemin je keuze, verander je kijk op de wereld en verwen jezelf. Het is een uitnodiging om even stil te staan bij je leven, en er de motivatie uit te halen om enkele dingen te verbeteren.


...ven bij Beter zorgen voor jezelf. Dit boek heeft mij erg goed geholpen ... Beter zorgen voor jezelf | Uitgeverij Lannoo ... . Te snel ben ik te kritisch op mijzelf. Luister ik niet naar wat ik wil. Ja, wat wil ik eigenlijk? Dit boek leert je positief naar jezelf te kijken en goed met jezelf om te gaan. Hierdoor wordt je een beter mens, ook voor je omgeving. 3 tips van Maaike om beter voor jezelf te leren zorgen: Zorg voor een goede basis. Slapen, eten en (buiten!) bewegen, het zijn vaak de eerste dingen die we laten verslonzen als het zwaar of veel wordt. Terwijl je het nóg zwaarder maakt door daar weinig aandacht te best ... Zorg ook voor jezelf | Kennisplein Zorg voor Beter ... . Terwijl je het nóg zwaarder maakt door daar weinig aandacht te besteden, ... Dus laten we eens kijken. Dit zijn 11 tips om beter voor jezelf te leren zorgen. Deel op Pinterest. 1. Start met dagelijks mediteren. Dit is wat mij betreft één van de beste dingen die je voor jezelf kunt doen:...



GERELATEERDE BOEKEN