Het leven zelf

Het leven zelf - Roelof Ten Napel | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Roelof Ten Napel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het leven zelf.pdf

Wil je het boek lezen?Het leven zelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roelof Ten Napel. Lezen Het leven zelf Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


In "Het leven zelf' van Roelof ten Napel kan Amos, wanneer hij besluit te stoppen met wedstrijdzwemmen, niet voorzien welke gevolgen dat zal hebben – voor hemzelf, voor vrienden, en voor mensen ver van hem vandaan. Het brengt ons langs een werkvakantie in Frankrijk, twee jongens in de duinen, een zolder vol foto's en ten slotte terug naar de rand van het water. "Het leven zelf' is een roman over de moeite die we doen om onze omgeving bijeen te houden en over wat ons desondanks ontglipt. Roelof ten Napel (Joure, 1993) debuteerde als 21-jarige wiskundestudent met een opzienbarend boek, waarvoor hij het C.C.S. Crone-stipendium van de gemeente Utrecht ontving.


... leven zelf' van Roelof ten Napel kan Amos, wanneer hij besluit te stoppen met wedstrijdzwemmen, niet voorzien welke gevolgen dat zal hebben - voor hemzelf, voor vrienden, en voor mensen ver van hem vandaan ... Het leven is een feestje - Het leven is een feestje ... . Het leven zelf. Wanneer Amos besluit te stoppen met wedstrijdzwemmen, kan hij niet voorzien welke gevolgen dat zal hebben - voor hemzelf, voor vrienden, en voor mensen ver van hem vandaan. Het brengt ons langs een werkvakantie in Frankrijk, twee jongens in de duinen, een zolder vol foto's en ten slotte terug naar de rand van het water. Recensie: Het leven zelf - Roelof ten Napel In Het leven zelf volgen we de verhaallijnen van een aantal mensen die op enig moment in hun leven het pad hebben gekruist met Amos. Dit zijn zowel mensen die d ... bol.com | De zin van het leven ben je zelf, Anton Slotboom ... ... . Recensie: Het leven zelf - Roelof ten Napel In Het leven zelf volgen we de verhaallijnen van een aantal mensen die op enig moment in hun leven het pad hebben gekruist met Amos. Dit zijn zowel mensen die dichtbij hem stonden, als mensen die hem slechts vluchtig hebben ontmo...



GERELATEERDE BOEKEN