Puur haken

Puur haken - Maaike van Koert | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Maaike van Koert
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Puur haken.pdf

Wil je het boek lezen?Puur haken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maaike van Koert. Lezen Puur haken Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers!Mijn gehaakte pop van auteur Isabel Kessedjian is een lust voor het oog. Het boek staat vol inspirerende foto s met één gehaakte pop in de hoofdrol die voor elke gelegenheid een andere outfit uit haar gehaakte koffer haalt. Van retro-jurkje, carnavalstenues, zwemkleding tot winterse kleding voor een bezoekje aan de Zuidpool, compleet met gehaakte pinguïns. Ideeën genoeg! Achterin het boek staat het basis haakpatroon voor de pop en daarnaast haakpatronen voor 10 outfits en 50 accessoires. Haak je pop naar wens; creëer een persoonlijke knuffel voor je kind of kleinkind.


...r haken van Maaike van Koert (bekend van haar blog CreJJtion) staan mode- en woonaccessoires in Scandinavische stijl ... Puur haken - Hobbydoos.nl ... . Alle haakpatronen, van sjaals tot dekens, staan stapsgewijs beschreven met hanig haakschema's. Prachtige, frisse foto's maken dit boek naast praktisch ook heel sfeervol! Geschreven bij Puur haken. Haken is helemaal 'in'. Diverse boeken over haken zijn de laatste jaren op de markt verschenen. De een nog mooier dan de ander. Het is naar mijn idee een prestatie om toch nog een boek te laten verschijnen dat ... Puur haken - Maaike van Koert by Veen Bosch & Keuning ... ... . De een nog mooier dan de ander. Het is naar mijn idee een prestatie om toch nog een boek te laten verschijnen dat meteen je aandacht vraagt: Puur Haken van Maaike van Koert. Puur haken - Maaike van Koert 9789043917193 In Puur haken van blogster Maaike van Koert (bekend van de blog creJJtion) staan ruim 20 haakpatronen voor beginners en gevorderden. Natuurlijke ... P...



GERELATEERDE BOEKEN