A Course in Miracles - Een Cursus in Wonderen

A Course in Miracles - Een Cursus in Wonderen - Dr. Helen Schucman (Scribe) | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Dr. Helen Schucman (Scribe)
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
A Course in Miracles - Een Cursus in Wonderen.pdf

Wil je het boek lezen?A Course in Miracles - Een Cursus in Wonderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dr. Helen Schucman (Scribe). Lezen A Course in Miracles - Een Cursus in Wonderen Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


"Een Cursus in Wonderen" is een complete zelfstudie spirituele gedachten systeem. Als een drie-volume curriculum bestaat uit een ''Tekstboek,'' ''Werkboek,'' en ''Handboek voor Leraren,'' leert dat de weg naar universele liefde en vrede door vergevingsgezind anderen. De cursus richt zich dus op het helen van relaties en waardoor ze heilig.De ''Tekstboek'' presenteert de theorie van de cursus en heeft ingebouwd in zijn studie van de ontwikkeling van de ervaring van vergeving, dat is de Cursus doel voor de student.De ''Werkboek'' omvat 365 lessen, één voor elke dag van het jaar. Het begint het proces van het veranderen van de student geest en perceptie, hoewel het niet de bedoeling is om je leren einde te brengen.Het ''Handboek voor Leraren'' is geschreven in vraag-en-antwoord-vorm en geeft antwoorden op enkele van de meest waarschijnlijke vragen een student zou kunnen vragen.Ook inbegrepen zijn Aanvullingen op de Cursus: ''Psychotherapie: Doel, Proces en Praktijk" en "Het Lied van Het Gebied: Gebed, Vergeving, Genezing."


... Cursus in Wonderen (ook wel aangeduid als ECiW of De Cursus) is de uitgave van een manuscript dat Helen Schucman tussen 1965 en 1972 schreef, met hulp van William Thetford ... Is een cursus in wonderen uit God of niet? - Eigentijds ... ... .Het boek van in totaal bijna 1500 pagina's beschrijft een strikt non-duale zienswijze op deze wereld. Helen Schucman, overleden in 1981, heeft altijd beweerd dat ze de tekst gedicteerd kreeg van een innerlijke stem, die ... A Course in Miracles ® is een geregistreerde naam van de Foundation for A Course in Miracles ®, Temecula, CA, USA. Het copyright van de Nederlandse vertaling van Een cursus in wonderen berust bij uitgeverij AnkhHermes bv, Utrecht. mijn kijk op Een Cursus in Wonderen (A Course in Mirac ... Een Cursus in Wonderen - V#029 Jezus' ogenschijnlijke ... ... . Het copyright van de Nederlandse vertaling van Een cursus in wonderen berust bij uitgeverij AnkhHermes bv, Utrecht. mijn kijk op Een Cursus in Wonderen (A Course in Miracles) In de Verenigde Staten is 'A Course in Miracles ' immens populair geworden, mede dankzij de reclame die Oprah Winfrey in haar show maakt en via haar website 'Oprah Winfrey and friends' biedt ze de audio presentatie aan van 365 lessen in 'A Course i...



GERELATEERDE BOEKEN