Nazomer

Nazomer - Esther Verhoef | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Esther Verhoef
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Nazomer.pdf

Wil je het boek lezen?Nazomer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Esther Verhoef. Lezen Nazomer Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Twee werelden.Eén vrouw.Nazomer Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf floreert, ze wordt op handen gedragen. Vlak voordat ze op een groot evenement in Parijs de rode loper betreedt, krijgt ze echter schokkend nieuws. Het dwingt haar na te denken over haar turbulente levenspad en een ingrijpende gebeurtenis die ze al tientallen jaren verdringt… In de haar kenmerkende meeslepende stijl beschrijft Esther Verhoef hoe de jonge Claudia opgroeit in een wereld die niet bij haar past en verandert in de succesvolle Vivian D. Welke offers heeft Claudia moeten brengen, en voor welke keuzes staat Vivian nu? Nazomer voert de lezer van een volksbuurt in de jaren zeventig en tachtig via een atelier aan het Amsterdamse IJ naar de wereld van high fashion in Parijs en New York.


...er, oudewijvenzomer of sint-michielszomer (soms ook wel als Été Indien of Indian Summer aangeduid) is de periode van eind september tot half november waarin het nog zomerachtig weer kan zijn ... Nazomer - 4 definities - Encyclo ... . Weliswaar daalt in deze tijd van het jaar de gemiddelde middagtemperatuur in De Bilt van ongeveer 20 graden naar 9 graden, maar er zijn ook regelmatig periodes die volledig aan de zomer doen denken. Nazomer springt gelijk in het vizier door de bijzondere cover, opvallende kleuren, een waar kunstwerk die voortreffelijk past bij het thema van het verhaal. Claudia Konings groeit op in een voor velen bekend als standaard, onopvallend, doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg gezin. Nazomer. Twee werelden. Eén vrouw. Nazomer. Modeontwerpster Vi ... Nazomer van Esther Verhoef | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Claudia Konings groeit op in een voor velen bekend als standaard, onopvallend, doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg gezin. Nazomer. Twee werelden. Eén vrouw. Nazomer. Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carri...



GERELATEERDE BOEKEN