Ademloos 1 - Geheim verlangen

Ademloos 1 - Geheim verlangen - Maya Banks | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Maya Banks
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ademloos 1 - Geheim verlangen.pdf

Wil je het boek lezen?Ademloos 1 - Geheim verlangen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maya Banks. Lezen Ademloos 1 - Geheim verlangen Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Onderdeel van de serie Ademloos. Gabe Hamilton zou hiervoor branden in de hel, maar het kon hem niet schelen. Vanaf het moment dat Mia Crestwell de balzaal van het Bentley Hotel in liep, kon hij zijn blik niet van haar afhouden. Maar Mia was een verboden vrucht. Het kleine zusje van zijn beste vriend. Alleen was ze nu volwassen geworden, en dat was hem niet ontgaan. Hij had jaren geprobeerd om haar verleiding te weerstaan. Maar dat was nu afgelopen. Als Gabe Mia zijn gevaarlijke, uitdagende wereld in trekt, beseft ze dat er veel is dat ze niet van hem weet. Hoe ver gaan zijn wensen? Hun relatie is intens en gepassioneerd, maar dan dreigt hun geheime affaire onthuld te worden, en blijken ze kwetsbaarder voor verraad dan ze ooit konden denken. br /br /In maart 2013 verschijnt deel 2 uit de Ademloos-trilogie: Gevaarlijke liefde, gevolgd door het slotdeel, Vurige obsessie, in juli 2013.


...ven bij Ademloos 1 - Geheim verlangen. Na de 50 tinten en de boeken van sylvia day wou ik ook deze maar es proberen ... Geheim verlangen (Ademloos, #1) by Maya Banks ... . Vanaf de eerste bladzijde leest het direct lekker weg. Het onderdanige gedeelte vind ik nog steeds soms shocking. In dit boek soms welles wat te ver, maar oke. Wel erg leuk is dat je naast haar, ook zijn gedachten leest. Geschreven bij Ademloos trilogie 1: Geheim verlangen. Het enige wat er in dit verhaal overeenkomt met De Vijftig Tinten Grijs trilogie is dat er een contract getekend wordt en dat Mia als zowel Ana alles moeten doen wat 'de meester' zegt. Ik vond Geheim verlangen mooier om te lezen dan Vijftig tinten grijs. {"content":{"product":{"title":"Je b ... Ademloos 1 - Geheim verlangen, Maya Banks - €36.62 op ... ... . Ik vond Geheim verlangen mooier om te lezen dan Vijftig tinten grijs. {"content":{"product":{"title":"Je b...



GERELATEERDE BOEKEN