Weerbaar met hoofd, hart en handen

Weerbaar met hoofd, hart en handen - Roelof Tichelaar | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Roelof Tichelaar
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Weerbaar met hoofd, hart en handen.pdf

Wil je het boek lezen?Weerbaar met hoofd, hart en handen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roelof Tichelaar. Lezen Weerbaar met hoofd, hart en handen Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Weerbaarheidscoach en -docent Roelof Tichelaar laat in dit boek zien dat echte weerbaarheid met onze innerlijke kern verbonden moet zijn, wil het een wezenlijke kracht voor ons worden. We moeten onszelf kennen en eventuele blokkades uit de weg ruimen, zodat de innerlijke kracht kan stromen. Talrijke aspecten van fysieke, mentale, verbale en spirituele weerbaarheid komen in dit boek aan de orde. Tichelaar laat zien wat de voorwaarden voor echte weerbaarheid zijn, maar ook de valkuilen die innerlijke kracht kunnen ondermijnen. Hij reikt concrete handvatten aan die kunnen helpen op een effectieve manier de confrontatie aan te gaan en persoonlijke grenzen te beschermen. Kortom: hij roept de kracht wakker die nodig is om weerbaar te kunnen zijn met hart en ziel. Respecteer en bescherm je eigen grenzen, ze gelden voor niemand anders zó dan voor jou.


... met hoofd, hart en handen (Paperback). Weerbaarheidscoach en -docent Roelof Tichelaar laat in dit boek zien dat echte weerbaarheid met onze ... Bureau ISBN - Weerbaar met hoofd, hart en handen ... ... Weerbaar met hoofd, hart en handen. Weerbaarheidscoach en -docent Roelof Tichelaar laat in dit boek zien dat echte weerbaarheid met onze innerlijke kern... Tichelaar leidt je naar echte weerbaarheid en langs de bijbehorende valkuilen. Hij laat je heel concreet zien hoe je op een effectieve manier de confrontatie aan kunt gaan om persoonlijke grenzen te beschermen. Kortom, hij laat je de kracht voelen die nodig is om weerbaar te kunnen zijn met hoofd, hart en handen. Weerbaar met hart, hoofd en handen ... Weerbaar met hart, hoofd en handen - Inspirerend leven ... . Kortom, hij laat je de kracht voelen die nodig is om weerbaar te kunnen zijn met hoofd, hart en handen. Weerbaar met hart, hoofd en handen. Door Ineke 21 februari 2012. Geschreven door Ineke. Het is de kaft van een boek...



GERELATEERDE BOEKEN