Gangsterstaat

Gangsterstaat - Tod Goldberg | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Tod Goldberg
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Gangsterstaat.pdf

Wil je het boek lezen?Gangsterstaat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tod Goldberg. Lezen Gangsterstaat Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Er zijn drie jaar verstreken sinds in Gangsterland huurmoordenaar Sal Cupertine onderdook in Las Vegas om voortaan als rabbijn David Cohen door het leven te gaan. Zijn maffiazaakjes lopen uitstekend en het geld stroomt binnen. Geld dat Sal alias David nodig heeft om zijn gezin op te kunnen halen uit Chicago en naar het buitenland te vluchten.Intussen is voormalig FBI-agent Matthew Drew nog altijd van plan om Sal Cupertine te vinden en zo de dood van zijn oud-partner te wreken. In een casino komt hij onzacht in aanraking met Ronnie Cupertine, Sals neef en het hoofd van de Familie, de grootste misdaadorganisatie van Chicago. Dat veroorzaakt een kettingreactie van gebeurtenissen waardoor rabbijn David Cohen voor zijn leven moet gaan vrezen.


... Gangsterstaat bij vlagen interessant is en vooral richting de ontknoping wat meer boeit, heeft het te weinig verrassingen ... Recensie: Gangsterstaat - Chicklit ... . Misschien dat Goldberg dit voor het derde deel bewaart, want dit verhaal mag dan een afgerond geheel zijn, voor David is het dat nog niet, want er is een overduidelijke opening naar een vervolg. Aan het begin van Gangsterstaat, het uitstekende vervolg op Goldbergs alom geprezen Gangsterland, wordt duidelijk dat Sal Cupertine, de gewetenloze capo voor wie iedereen in Chicago kroop en sidderde, waarschijnlijk nog leeft en ergens ondergedoken zit. De FBI heeft dit nieuws niet onder de pet weten te houden. Voor Sal, die als rabbijn David Cohen […] Gangsterstaat is ... Gangsterstaat | Boeken ... . De FBI heeft dit nieuws niet onder de pet weten te houden. Voor Sal, die als rabbijn David Cohen […] Gangsterstaat is evenals zijn voorganger Gangsterland geen supersnel...



GERELATEERDE BOEKEN